Multimediateam

Het multimediateam verzorgt tijdens de erediensten alles wat met techniek te maken heeft. Daarnaast is het multimediateam ook verantwoordelijk voor de website en social media.
De bezetting tijdens de eredienst bestaat standaard uit drie personen: een camerabediende, een beamist en een geluidstechnicus.
In de week voorafgaand aan de dienst bereid de beamist een presentatie voor zodat iedereen tijdens de dienst kan meezingen en meelezen. De predikant kan tijdens de preek gebruik maken van de beamer om zijn preek met tekst en plaatjes te ondersteunen.
De camerabediende brengt tijdens de dienst alles zo goed mogelijk in beeld voor mensen die thuis meekijken. Van elke dienst wordt een opname gemaakt die kan worden terug gekeken op de website. Het is ook mogelijk om een specifieke dienst op dvd te ontvangen.
De geluidstechnicus zorgt dat tijdens de dienst de predikant en voorlezer goed verstaanbaar zijn.   

Aanleveren presentaties
Voorafgaand aan de dienst is er de gelegenheid om via de beamers een mededeling te doen. Hiervoor hebben we enkele regels opgesteld. Presentaties die zondags getoond dienen te worden moeten voor vrijdagavond 21.00 uur gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Presentaties dienen goed leesbaar te zijn, bij voorkeur niet kleiner dan Calibri 32. Het multimediateam behoudt zich het recht presentaties niet te tonen of aan te passen. Als u gebruik wilt maken van onze standaard opmaak klik dan hier.

Vragen of opmerkingen?
Mocht u vragen hebben over de camera's, de beampresentatie, het geluid of de website dan kunt u contact opnemen met:
Beamer:    Ate Postma
Geluid:      Thijs Sander
Website:    Henk Pruim