We vinden het fijn dat u ons gevonden hebt. Kijk gerust verder rond.

De Maranathakerk is een geweldig kerkgebouw, op de hoek van de Nobellaan en de Groen van Prinstererlaan. We zijn erg blij dat we in dit kerkgebouw op zondag samen kunnen komen. De Maranathakerk is ook een kerk waarin God, en in het bijzonder Jezus Christus, centraal staat.

Heeft u vragen of begrijpt u niet alles wat u op deze site vindt? Wilt u eens doorpraten over uw vragen en twijfels? Zoek dan eens contact met onze predikant ds. Sander.

Onze gemeente is een dynamische gemeente voor jong en oud!
Er heerst in de kerkdiensten een gastvrije en warme sfeer. Ook buiten de kerkdiensten om is er veel oog voor elkaar en proberen we voor elkaar tot een 'hand' en een 'voet' te zijn.
Meer over deze gemeente kunt u ook op deze site vinden. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen hebt.
Of kom eens binnen wandelen tijdens een kerkdienst! U bent van harte uitgenodigd om een kerkdienst mee te maken.

In de agenda vindt u de aanvangstijden van de kerkdienst, bent u niet in de gelegenheid om een dienst bij te wonen dan kunt u via de website live mee kijken en luisteren met de kerkdienst of deze achteraf te bekijken

Kijk rustig rond op deze website, heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wees welkom in de Maranathakerk