Wat doen we?

Als werkgroep Jeugd & Eredienst zijn we elke week bezig voor jou!

Het is fijn om een kind van God te zijn, maar God wil ook graag dat je Hem leert kennen.
Omdat een preek soms best moeilijk te begrijpen is, helpen wij de dominee om het voor jou allemaal iets makkelijker te maken.
Tijdens de kerkdiensten doen we dit bijvoorbeeld door middel van preekverwerkingsbladen en kindermomenten. Maar ook tijdens de kinderkringen hopen we dat je met de andere kinderen uit je groep en de leid(st)ers veel mag leren en ontdekken!
Ook vragen we de dominee regelmatig een door jullie pas geleerd lied te laten zingen in de kerkdienst.
Maar buiten de zondagen om organiseren we ook nog van alles voor jullie. Bv. Knutselmiddagen, Bid- en dank(mid)dagen, of een uitje voor groep 5-7.
Ook werken we graag samen met de gereformeerde basisschool 'De Cirkel' waar veel kinderen van onze gemeente naar toe gaan. Bv. met bid- en dankdag en het preekproject.
Sinds vorig jaar hebben we in onze gemeente een eigen kinderkoor, genaamd 'EigenWijs'.
Vol enthousiasme leren de kinderen vele liedjes, welke ze ook regelmatig voor de gemeente zullen zingen! Hou jij ook van zingen en ben je (bijna) zes jaar? Kijk hiernaast bij 'Kinderkoor' voor meer informatie.
We proberen jullie zoveel mogelijk te betrekken bij alles in en rondom de erediensten. Wat passend is voor onze gemeente. Want onze gemeente is uniek, en jullie allemaal ook!
We hopen dat jullie veel mogen leren van God en vanuit de bijbel. En ook hopen we dat jullie het fijn vinden om naar de kerk te gaan!
Mocht je een vraag of een goed idee hebben...
Laat het ons weten!

Tot ziens in de kerk!