Gemeente project 2013/2014

Het gemeenteproject Feest van genade beslaat een periode van veertig dagen waarin we als gemeente worden stil gezet bij het wonder van Gods genade. Zes weken lang (in drie blokken) willen we samen op ontdekkingstocht gaan naar de drijfveer van het (missionair) gemeentezijn.

Tijdens dit gemeenteproject zullen we het boek '40 dagen: Feest van genade, werkboek voor een verdiepend gemeenteproject' lezen. Geschreven door Aad Kamsteeg en Ronald Westerbeek.

"In Christus immers heeft God, voordat de wereld gegrondvest werd, ons vol liefde uitgekozen om voor Hem heilig en zuiver te zijn, en Hij heeft ons naar zijn wil en verlangen voorbestemd om in Jezus Christus zijn kinderen te worden, tot eer van de grootheid van Gods genade, ons geschonken in zijn geliefde Zoon. (...) In Hem heeft God (...) ons de bestemming toebedeeld om vanaf het begin onze hoop te vestigen op Christus, tot eer van Gods grootheid."
  Efeziërs 1:4-14

"Wie Hij al van tevoren heeft uitgekozen, heeft Hij er ook van tevoren toe bestemd om het evenbeeld te worden van zijn Zoon, die de eerstgeborene moest zijn van talloze broeders en zusters. Wie Hij hiertoe heeft bestemd, heeft Hij ook geroepen; en wie Hij heeft geroepen, heeft Hij ook vrijgesproken; en wie Hij heeft vrijgesproken, heeft Hij nu al laten delen in zijn luister."
  Romeinen 8: 29-30

10.000 redenen (Lisanne)